Ziyaret├žilerimiz taraf─▒ndan s─▒k├ža sorulan ve merak edilen baz─▒ konular i├žin, soru-cevap ┼čeklinde k─▒sa ve net a├ž─▒klamalar ile size yol g├Âstermek i├žin a┼ča─č─▒daki ba┼čl─▒klar─▒ bir araya getirdik.

Soru 1 - NETWORK MARKET─░NG T─░TAN (Saadet Zinciri) S─░STEM─░ M─░D─░R?
Cevap 1 - Asl─▒nda Titan diye bir sistem yoktur. Vakti zaman─▒nda Network Marketing sistemini kullanarak, aldatmaca bir kazan├ž sistemi ile yap─▒lm─▒┼č bir olu┼čum vard─▒r. Titan ad─▒ alt─▒nda yap─▒lan bu olu┼čumda ortada bir ├╝r├╝n yokken paradan para kazanma gibi bir d├╝zen kurup bir ├žok insan─▒ doland─▒rm─▒┼člar ve bu olu┼čumu kuran ki┼či de sonunda hapis cezas─▒na ├žarpt─▒r─▒lm─▒┼čt─▒r. Bu olaydan sonra Network Marketing sistemi maalesef "Titan", "Saadet Zindiri" gibi yak─▒┼čt─▒rmalar al─▒p, Network Marketing hakk─▒nda bilgi sahibi olmayan bir ├žok insanda, bu sistem k├Ât├╝ bir izlenim b─▒rakm─▒┼č ve hala izleri devam etmektedir. Unutmay─▒n Network Marketing bir kazan├ž sistemidir ve d├╝nya genelinde y├╝zlerce firma bu sistemi kullanmaktad─▒r (Avon, Herbalife, Amway, Forever Living vb.).

Soru 2 - NETWORK MARKET─░NG YAPACA─×IM F─░RMANIN G├ťVEN─░L─░RL─░─×─░N─░ NASIL ANLARIM?
Cevap 2 - ├çal─▒┼čmaya ba┼člayaca─č─▒n─▒z Network Marketing firmas─▒ ortaya bir ├╝r├╝n sunmuyorsa ya da sundu─ču ├╝r├╝n piyasa de─čerinin ├žok ├žok ├╝zerinde fiyatlara sat─▒l─▒yorsa o firmadan uzak durman─▒z─▒ tavsiye ederim.

Soru 3 - DXN F─░RMASI G├ťVEN─░L─░R M─░D─░R?
Cevap 3 - DXN Dato ÔÇśDr Lim Siow Jin, Teknoloji prestijli Hint Enstit├╝s├╝ mezunu taraf─▒ndan kurulmu┼čtur. ÔÇśDr Lim insan sa─čl─▒─č─▒ ├╝zerindeki mantar faydalar─▒ aray─▒┼č─▒ i├žinde faaliyete ba┼člam─▒┼čt─▒r. Onun derin ilgi ve sonsuz ├žabalar─▒ 1993 y─▒l─▒nda DXN kurulmas─▒ ile, insan sa─čl─▒─č─▒ ve refah─▒ i├žin Otlar Kral─▒ olarak tan─▒nmaktad─▒r Ganoderma veya Lingzhi, en geni┼č potansiyelini kullanmak i├žin onu┬áetkisi vard─▒r

Soru 4 - NEDEN┬áB─░Z─░MLE ├çALI┼×MALISINIZ?
Cevap 4 - Biz┬áDxn IOC T├╝rkiye ailesi olarak T├╝rkiye'nin bir ├žok iline yay─▒lm─▒┼č, her zaman ekip arkada┼člar─▒n─▒ destekleyen, yol g├Âsteren, i┼čini ve ekibini b├╝y├╝tmesi i├žin ├žaba harcayan b├╝y├╝k bir aileyiz. Network Marketing sekt├Âr├╝ne ve firmaya yabanc─▒ olan bir ├žok ki┼či yanl─▒┼č y├Ânlendirmeler sonucunda maalesef i┼čini b├╝y├╝temeden ve k├Ât├╝ tecr├╝be ile Network Marketing sekt├Âr├╝nden ayr─▒lmak zorunda kal─▒yor. Bizler tecr├╝beli ve T├╝rkiye geneline yay─▒lm─▒┼č┬áDxn IOC T├╝rkiye┬áailesi olarak her ad─▒mda ekibimizin destek├žisiyiz.

Soru 5 - DXN BAY─░L─░─×─░N─░ NASIL ALAB─░L─░R─░M?
Cevap 5 - Dxn bayili─činizi online olarak internet ├╝zerinden alabiliyorsunuz. Firmam─▒z Network Marketing sekt├Âr├╝nde oldu─čundan bayilik alabilmeniz i├žin bir sponsora ihtiyac─▒n─▒z var. Yani kap─▒dan i├žeri girip "ben bayi olmak istiyorum" diyemezsiniz. Mevcutta firman─▒n bayisi olan birinin size sponsor (referans) olmas─▒ gerekiyor. Her bayinin kendine ├Âzel sponsor kodu mevcuttur. Bayilik formunu doldururken size sponsor olan bayinin sponsor kodunu girerek bayilik alabiliyorsunuz. E─čer ki bu yaz─▒y─▒ okuyarak bayi olmaya karar verirseniz sponsor kodu i├žin ben size yard─▒mc─▒ olaca─č─▒m. Bunun i├žin l├╝tfen benimle ileti┼čime ge├žiniz.┬áDxn bayili─či almaya karar verdi─činizde size 3 paket se├žene─či sunuluyor. Bayilik ve giri┼č paketleri ile ilgili daha detayl─▒ bilgi i├žin BURAYA t─▒klay─▒n.

Soru 6 - ONL─░NE ├ľDEME S─░STEM─░ G├ťVEN─░L─░R M─░?
Cevap 6 - Sistem┬á 3D g├╝venli ├Âdeme y├Ântemini kullan─▒yor. Kredi kart─▒n─▒zla ├Âdeme yaparken sistem sizin bilgilerinizi kaydetmez. Her sipari┼čte kart bilgilerinizi tekrar girmenizi ister ayr─▒ca ├Âdeme s─▒ras─▒nda cep telefonunuza gelen ┼čifre ile de 3D g├╝venlik sistemi sa─članm─▒┼č olur.

Soru 7 - ├ťYEL─░K VE S─░PAR─░┼× SIRASINDA TAKS─░T ─░MKANI VAR MI?

Cevap 7 - Resmi gazetede yay─▒nlanan y├Ânetmelik kapsam─▒nda telekom├╝nikasyon, kuyumculuk, g─▒da ve akaryak─▒t gibi harcamalarda taksit yasa─č─▒ getirildi─či i├žin maalesef taksit imkan─▒ sunulam─▒yor. Fakat siz yine de bankan─▒zla bu konuda g├Âr├╝┼čerek taksit imkanlar─▒n─▒ sorgulayabilirsiniz.

Soru 8 - HER DEFASINDA PAKET S─░PAR─░┼×─░ VERMEK ZORUNDA MIYIM?
Cevap 8 - Soru 5'te bahsi ge├žen giri┼č paketleri ilk defa bayilik al─▒m─▒na ├Âzel bir durumdur. Bayi olduktan sonra ├╝r├╝nlerden tek tek istedi─činiz adette sipari┼č verebilirsiniz.

Soru 9 - KARGOM NE ZAMAN GEL─░R?
Cevap 9 - Kargolar─▒n─▒z┬á normal ula┼čma s├╝resi ortalama 3 i┼č g├╝n├╝d├╝r. Ancak bazen firmada yada kargo firmas─▒nda d├Ânemsel yo─čunluk olabilmektedir.

Soru 10 - NEDEN PAKET SEÇMEK ZORUNDAYIM?

Cevap 10 - Her network marketing firmas─▒n─▒n ilk ├╝yelikte farkl─▒ uygulamalar─▒ vard─▒r. Dxn'de ise ilk ├╝yelik s─▒ras─▒nda ba┼člang─▒├ž paketi se├žmek durumunday─▒z. Burada hedeflenen; ├╝r├╝nlerle yeni tan─▒┼čan distirb├╝t├Âr├╝n ├╝r├╝nlerin belli bir k─▒sm─▒n─▒ tan─▒mas─▒ ve kullanmas─▒d─▒r. Sonu├žta tan─▒mad─▒─č─▒m─▒z ├╝r├╝n├╝ tavsiye edemeyiz.

Soru 11 - PAKET ─░├çER─░─×─░N─░ BEL─░RLEYEB─░L─░YOR MUYUM?
Cevap 11 - Evet i├žeri─činizi istedi─činiz gibi belirleyebilirsiniz.

Soru 12 - NASIL PARA KAZANILIR?
Cevap 12 - ─░ki ┼čekilde para kazanabilirsiniz. 1. si ├╝r├╝n sat─▒┼č─▒ndan %15-%20 aras─▒nda 2. si ekip ├žal─▒┼čmas─▒ yaparak. Yeni distrib├╝t├Ârleri kendi ekibinize katarak sizde kariyer hedeflerini ger├žekle┼čtirebilir ve tatmin edici kazan├žlar elde edebilirsiniz.

Soru 13 - KAZANÇ YASAL MI?
Cevap 13 - Ayl─▒k ├žekinizde g├Âreceksiniz ki Dxn sizin ad─▒n─▒za kazanc─▒n─▒z─▒n devlete olan vergi pay─▒n─▒ yat─▒rmaktad─▒r.

Soru 14 - KAZANÇ PLANI NASIL?
Cevap 14 -┬áDxn'in kazan├ž plan─▒ bir├žok network marketing firmas─▒na g├Âre avantajl─▒d─▒r. Ayr─▒nt─▒lar─▒n─▒ BURAYA t─▒klayarak inceleyebilirsiniz. Kariyeriniz d├╝┼čmez, puanlar─▒n─▒z s─▒f─▒rlanmaz ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒za her ay kald─▒─č─▒n─▒z yerden devam edersiniz.

Soru 15 - ├ťR├ťNLER─░N F─░YATLARI NASIL?
Cevap 15 - ├ťr├╝nlerin fiyatlar─▒n─▒ online olarak payla┼čamay─▒z ancak ileti┼čime ge├žerek sorarsan─▒z size yard─▒mc─▒ olabiliriz.

Soru 16 - ─░NTERNETTEN S─░PAR─░┼× VEREB─░L─░R M─░Y─░M?
Cevap 16 - E─čer bayi de─čilseniz ve sadece ├╝r├╝n al─▒p kullanmak istiyorsan─▒z yine ileti┼čim b├Âl├╝m├╝nden bana ula┼čarak istedi─činiz ├╝r├╝nleri size temin edebilirim. Firman─▒n etik kurallar─▒ ├žer├ževesinde online al─▒┼čveri┼č sitelerinde ├╝r├╝nlerin sat─▒lmas─▒ yasakt─▒r.

Soru 17 - ├ťR├ťNLER NASIL SONU├çLAR VER─░YOR?
Cevap 17 - ├ťr├╝n kullan─▒c─▒lar─▒ndan ciddi sonu├žlar duyuyoruz ancak bu sonu├žlar─▒ payla┼čmakta ┼čirket politikas─▒na ayk─▒r─▒d─▒r. ─░nternette gerekli ara┼čt─▒rmalar─▒ yaparak olumlu sonu├ž alanlar─▒ ve t─▒bbi ara┼čt─▒rma sonu├žlar─▒n─▒ bulabilirsiniz.

Soru 18 - ├çALI┼×MAK ─░STESEM NEREDEN BA┼×LAMALIYIM?
Cevap 18 - Siz de bayilik almak istiyorsan─▒z ├Âncelikle BURAYA t─▒klayarak ├╝ye formunu doldurdu─čunuzda kayd─▒n─▒z al─▒nacak ve sizinle ileti┼čim kuraca─č─▒z.┬á

Soru 19 - BEN BU ─░┼×─░ YAPAB─░L─░R M─░Y─░M?
Cevap 19 - Bu i┼č e─čitimsiz birinin yapabilece─či kadar basit olmakla beraber kariyer yada kazan├ž sahibi bir├žok ki┼či taraf─▒ndan da profesyonelce yap─▒lmaktad─▒r.┬áDxn i┼č ortaklar─▒ i├žerisinde bir ├žok doktor, i┼č adam─▒, ev han─▒m─▒, ├Â─črenci, futbol hakemi vb. bulunmaktad─▒r. Bence siz de bu i┼či rahatl─▒kla yapabilirsiniz